Vyhledej
Královédvorsko > Sport > lyžování

Lyžařská a snowboardová škola bude i tuto sezonu jezdit na hory ze Dvora Králové

Redakce / 11.11.2020, Královédvorsko
Již šestým rokem bude vyjíždět od ledna pravidelně každou sobotu 5 týdnů po sobě ráno autobus s lyžaři na hory přímo ze Dvora Králové. Je to úžasná příležitost hlavně pro děti, ale i pro dospělé, jak se naučit za měsíc správně lyžovat a přitom si užít kupu zábavy. Jezdíme tradičně do lyžařského areálu v Krkonoších ve výšce nad 1.000 m.n.m., kde je sníh zaručen.

FOTOGALERIE - Lyžařská a snowboardová škola bude i tuto sezonu jezdit na hory ze Dvora Králové

Průběh lyžařského dne 

Jistota vrácení peněz v případě zrušeníPokud nastane situace, kdy díky nařízení vlády z důvodu situace okolo viru covid 19 nebudeme moci lyžařskou školu zrealizovat, vracíme plnou částku za nezrealizované zájezdy. 

Naše lyžařská škola funguje tak, že se děti rozdělí do družstev podle lyžařských dovedností. Poté jsou každou sobotu přibližně tři hodiny dopoledne a zhruba dvě hodiny odpoledne na svahu. Pauzu na oddech mají přes oběd, kdy je k dispozici restaurace (chata) jen pro nás. K obědu je vždy chutná teplá strava. Pauzu mezi lyžováním mají děti minimálně hodinovou, školička většinou o trošku delší, aby se prckové stihli zahřát, najíst a ještě si pohrát. Ve družstvech je různý počet dětí, maximálně však 10. Podle počtu dětí ve družstvě a podle jejich dovedností se jednomu družstvu věnují jeden až dva instruktoři.

Cena a přihláškaCena je od 4.130 Kč včetně oběda, dopravy, učitele lyžování, odměn a fotografií přístupných on-line. Permanentky na vleky se platí zvlášť.

Přihláška je zde: http://www.sktatran.wz.cz/prihlaska.php v záložce „Autobus ze Dvora Králové nad Labem“. 

Kdo jsme


Jsme certifikovaná lyžařská škola z Hradce Králové, kde jsou instruktoři zapálení dobráci s instruktorskou licencí a letitou praxí - SK Tatran Hradec Králové. Děti učíme hravou formou nejen lyžovat, ale hlavně lásce k tomuto sportu a přitom se snažíme, aby si užily i spousty legrace. Jeden z našich autobusů vyjíždí přímo ze Dvora Králové, a to vždy v sobotu ráno a odpoledne se zase vrací zpět do Dvora. Ze Dvora Králové jsou i 3 naši instruktoři.
Kontakty: E-mail: sktatran.dk@seznam.cz 
Telefon: 775 174 221 
Web: www.sktatran.cz 
FCB: @sktatran 

Lyžování i snowboarding je zábava - i v lyžařské škole

Děti tato forma výuky baví, protože jezdí spolu, najdou si nové kamarády a řádí jak spolu, tak s instruktorem. Navíc jsou velmi rychle znát jejich lyžařské a snowboardistické pokroky. Už první den převážná většina dětí vyjede na vleku a sjede kopec a to i ty děti, které nikdy dříve na lyžích či prkně nestály. Děti z prvních dvou družstev (nejzdatnější lyžaři) se učí carvingové lyžování a také mimo jiné jezdit v hlubokém sněhu. Zdatnější děti na snowboardu se učí s našimi zapálenými instruktory různé triky a dovednosti z freestylu

Pátou sobotu pořádáme oblíbené závody. Malé děti ze školky jezdí v maskách, velké školní děti pouze jen pokud chtějí, takže většinou bez. Pro vítěze máme vždy medaile, diplomy a speciální ceny. Všichni dostanou nějaké odměny už jen za to, že s námi jezdili a také fotky z lyžování od profesionálního fotografa, které budou k dispozici ke stažení on-line.

Náhradní termíny a možnosti


Šestý až osmý zájezd jsou tzv. doplňkové zájezdy. Na ně jezdí děti, které byly v průběhu předchozích sobot nemocní nebo které lyžování chytlo tak, že se jim nechce přestat jezdit 😉
Důležitá informace!!! Pokud nastane situace, kdy díky nařízení vlády nebudeme moci lyžařskou školu zrealizovat, vracíme plnou částku za nezrealizované zájezdy. To znamená, že pokud se zájezdy nebudou konat, vrátíme celé kurzovné zpět. Pokud stihneme odjet 2 zájezdy, vrátíme peníze za neodjeté 3 zájezdy v plné výši. Vždy BEZ administrativních poplatků!

Škola i pro dospělé


Píšeme o dětech, ale učíme i dospělé. Není výjimkou, že se ke družstvu přidá nějaká maminka či tatínek anebo si zaplatí individuální výuku, kdy se instruktor věnuje výhradně jen jí či jemu po celý den. 

Těšíme se na vás!

Radana Kovárniková

Související články
Skupinová výuka lyžování je zábava pro děti a oddech pro rodiče
Předškolák potřebuje k lyžování i prostor na hraní. SK Tatran mu ho na svahu dopřeje
Vaše komentáře

Přečteno 1158x
 
01.03.2024 - Kvůli zbořenému mostku je uzavřená silnice 3008 mezi obcemi Úhlejov a Třebihošt. Uzavírka bude z důvodu opravy trvat minimálně do 15. dubna 2024.
24.01.2024 - Odbor dopravně-správní se v Trutnově stěhuje do nových prostor: Horská 52, bývalá budova Texlenu, 4. patro.
05.01.2024 - V okolí Braunova Betléma na území Hřibojed proběhne v sobotu 6. ledna 2024 od 9 do 13 hodin honitba. Prosím počítejte s omezeným vstupem na toto území.
06.12.2023 - Důvodem mohutného výpadku dodávky elektřiny v úterý 5. prosince byla technická závada v rozvodně Neznášov (mezi Habřinou a Rožnovem na Jaroměřsku), konkrétně zkrat na podpěře. Výpadek byl hlášen od Nové Paky až po Jaroměř. Zdroj: ČEPS.

Volná pracovní místa

Všeobecná sestra (Domov důchodců)

Terénní pečovatel (Diakonice ČCE DKnL)

Aplikační technik (JUTA, a.s.)


Kalendář akcí
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Technická hodinka (nejen) pro seniory
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Plaveš ve škole?
28.03.2024 13:00 - 28.03.2024 15:30
Workshop - praktická ukázka malování na sklo
28.03.2024 15:45 - 28.03.2024 16:45
Chůze s trekovými holemi